Salesuitdagingen van opdrachtgevers

Sales Challenges

Cases

Numatic

Numatic International BV is een zelfstandig opererende dochter met een moedermaatschappij (fabriek) in Chard, UK. De basis van het bedrijf werd al meer dan 40 jaar geleden gelegd als agentschap en sinds 2004 vormt het een belangrijke ‘own company’ binnen het Numatic concern. Numatic is een grote producent van schoonmaakmachines en -materialen en heeft de uitdaging in het werkveld van b2c en b2b werkzaam te zijn. In 2012 nam de huidige Managing Director Rogier Moorman de leiding over van het bedrijf.
Lees meer...

Aras Security

ARAS Security is een onafhankelijk familiebedrijf en is sinds 1989 gegroeid tot één van de grootste beveiligingsdistributeurs in Nederland, België, Denemarken en Turkije. ARAS Security Benelux is een distributeur met meerwaarde. Dit houdt in dat zij elektronische beveiligingsproducten en -systemen leveren, en daarbij ook uitgebreide ondersteuning bieden. Installatie gebeurt door deskundige installatiepartners. Deze partners kunnen bij complexe uitdagingen altijd terugvallen op specialistische teams per productgroep. ARAS kan zelfs complete projectbegeleiding bieden, zodat de opdrachtgever voor elke situatie de meest optimale oplossing aangeboden krijgt.
Lees meer...

Distrimex Pompen & Service B.V.

‘A positive flow’. Onder dit motto heeft Distrimex Pompen & Service zich al sinds tientallen jaren gemanifesteerd als toonaangevende partner op het gebied van pompen in heel Nederland. Behalve de producten van het moederbedrijf, BBA Pumps in Apeldoorn, heeft het bedrijf ook de exclusieve verkooprechten binnen Nederland en België van een groot aantal vooraanstaande producenten van pompen, waarmee het dus vele markten kan bedienen. Speerpunten zijn de Food, Aannemerij, Agrotechniek, Scheepvaart en Industrie. Sinds Nick Schuurman, tegenwoordig Managing Director van Distrimex, aantrad in 2016 als Sales & Operations Manager van het bedrijf is hij begonnen met een herstructurering van het bedrijf, om het mee te laten gaan met de veranderde marktomstandigheden. Dit resulteerde ook in het opschakelen van Sales Improvement Group.
Lees meer...

Climate Neutral Group

Climate Neutral Group’s missie is het om de opwarming van de aarde tot 1,5 graden te beperken voor toekomstige generaties. De focus ligt bij organisaties, producten en diensten. Het doel is om met hen in 2050 Absolute zero CO2 te realiseren. Met respect voor de organisatie, stakeholders en omgeving bekijken ze wat er nodig is en laten ze zien dat het kan. Met erkende methodes maken ze de resultaten op weg naar Absolute zero CO2 geloofwaardig en transparant. Ze laten organisaties doen waar ze goed in zijn: binnen de grenzen van de planeet, met betekenis en waarde. In 2020 heeft het directieteam bestaande uit René Toet (Managing Director), John Leppers (Director) en Arjen Struijk (Commercial Director) via een management buy-in de aandelen verkregen.
Lees meer...

Avek Haarlem

In Haarlem is de prachtige, modern geoutilleerde, verenfabriek Avek-Haarlem gesitueerd. Een familiebedrijf dat wordt geleid door de derde generatie. Dennis Abels heeft in 2011 het estafettestokje overgenomen toen het bedrijf enigszins aan het herstellen was van de financiële crisis. Direct was het besef daar dat het anders moest en is er besloten om flink te investeren in Automatisering en Robotica. Dit pakte goed uit met een groei van meer dan 80%. De grootste markt voor Avek is de automotive industrie welke zeker hebben bijgedragen aan deze groei en gebaseerd op de juist genomen stappen op het juiste moment.
Lees meer...

NBC Congrescentrum

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 34 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, worden er zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events gefaciliteerd.
Lees meer...

KOPexpo

In Vaassen werkt een dertigtal expofessionals elke dag aan de ultieme beursstand voor de klant. Hun doel is het merkverhaal van bedrijven perfect te vertalen in een beursconcept, inclusief bijbehorende marketingstrategie. Zo helpt KOP klanten om hun business en naamsbekendheid te vergroten. Het afgelopen jaar ontwierp KOPexpo onder meer stands voor klanten als Rabobank, Strukton, Honda en Plegt-Vos. Naast standbouw is KOP gespecialiseerd in interieurbouw. Denk hierbij aan kantoorinterieurs, winkelinrichting en experience centers.
Lees meer...

andré media group

Benelux marktleider en specialist in instore media. André media zorgt voor dubbelzijdige CartBoards bevestigd aan winkelwagens en Checkoutposters op beurtbalkjes. André media maakt van winkels reclamelocaties en streeft ernaar lokale ondernemers een oplossing te bieden om in contact te komen met hun doelgroep, hun merk te branden en een top-of-mind positie te creëren.
Lees meer...

Rittal

Rittal is een wereldwijd toonaangevende systeemleverancier voor kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering, IT-infrastructuur en software en service. Rittal combineert producten, toekomstgerichte engineering-oplossingen en wereldwijde service voor verschillende branches. Er werken wereldwijd 10.000 gemotiveerde medewerkers uit meer dan 100 landen.
Lees meer...

Phoenix Contact

Phoenix Contact is wereldwijd marktleider in componenten, systemen en oplossingen op het gebied van elektrotechniek, elektronica en automatisering. Vandaag de dag heeft het familiebedrijf wereldwijd 16.500 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Blomberg, Duitsland. De Phoenix Contact Group telt veertien bedrijven in Duitsland en heeft meer dan 50 verkoopmaatschappijen. Daarnaast wordt de wereldwijde aanwezigheid van de onderneming ondersteund door 40 vertegenwoordigingen in Europa en daar buiten.
Lees meer...

Omnivent

Dit Nederlandse bedrijf met een hoofdvestiging in Zeewolde en nevenvestigingen in Polen, China en Argentinië is wereldwijd actief op het gebied van ontwikkeling, fabricage en installatie van moderne ventilatie- en klimaattechnieken. Innovatie, service, advies en begeleiding zijn belangrijke kernwoorden.
Lees meer...

Oerlemans

Oerlemans Plastics is onderdeel van de Oerlemans Packaging groep en produceert en levert flexibele, specialistische één- en meerlaagse kunststoffolies en -verpakkingen van hoge kwaliteit en een focus op duurzaamheid.
Lees meer...

Dillewijn Zwapak

Dillewijn Zwapak is een internationale groothandel in verpakkingen en decoratieartikelen voor de sierteeltsector met vestigingen in diverse landen.
Lees meer...

Cotap

Cotap B.V. is sinds 1940 een toonaangevend vloerenleverancier in consumenten retail in de Benelux. Cotap is in staat in te springen op de veranderende consumentenvoorkeur en is inmiddels een totaalleverancier van 7 verschillende productgroepen.
Lees meer...

Coolmark

Coolmark is één van Nederlands meest toonaangevende groothandels/distributeurs op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en watersystemen.
Lees meer...

LKAB Minerals Moerdijk

LKAB Minerals is de wereldwijd de grootste producent van magnatite, een zwaar mineraal, dat gedolven wordt in noord Zweden. De vestiging in Moerdijk is verantwoordelijk voor de verkoop hiervan in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal, en fungeert tevens als opslag- en doorvoerplaats voor verkopen buiten dit gebied.
Lees meer...

Agrea

Agrea is een groothandel in agrarische producten. Door het leveren van het juiste advies, kennis en producten realiseert Agrea het beste rendement voor haar klanten in de agrarische sector. Ton Gielen, Partner bij Agrea, kreeg het advies van een tevreden klant om het contact tussen het salesteam en de klant te verbeteren.
Lees meer...

Koninklijke Grolsch N.V.

Grolsch is een veelzijdige internationale onderneming die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een van de allersterkste A-merken in Nederland.
Het bedrijf bestaat ruim 400 jaar en is sinds 2016 eigendom van het Japanse Asahi Group Holdings. Hierdoor werd het portfolio significant uitgebreid met mooie merken.
Lees meer...

Toi-Toys

Toi-Toys is dé grootste speelgoed importeur van betaalbaar speelgoed in Europa.
Het bedrijf is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het aanbieden van attractief speelgoed en is met name sterk in de lagere prijsklasse.
Lees meer...