Visie

 • Het vinden van personeel is momenteel één van de grootste uitdagingen van bedrijven. Recent onderzoek onthult dat maar liefst 48% van de ondernemers hiermee worstelt. Het aantrekken en behouden van gemotiveerd personeel is cruciaal voor het succes van elke organisatie. In een landschap waar concurrentie om talent hoog is, vormt dit een risico voor groeiplannen.
 • De pool van beschikbaar talent wordt niet groter, dus het draait steeds meer om hoe je een groter deel van die pool kunt bereiken. Bij Sales Improvement People begrijpen we deze uitdaging als geen ander. Als specialist bemiddelen wij getalenteerd Sales & Marketing personeel.
 • Wij streven ernaar onze positie als dé specialist in het bemiddelen van Sales & Marketing personeel verder te versterken, met als doel organisaties en personen te helpen het hoogst haalbare uit zichzelf te halen.
 • Dit bereiken we door nauwe samenwerkingen aan te gaan, relevant te blijven en ons te blijven richten op de ontwikkeling van zowel personen als bedrijven.
 • Vanuit onze expertise in Sales & Marketing zijn we werkelijk in staat om de crème de la crème uit de markt te werven en te selecteren. Zowel voor een vaste rol als voor een tijdelijke positie. Gedreven door talent en ambitie is de People-match out-of-the-box en kenmerkt zich door passie, lef en verbondenheid.

Waarom kiezen voor Sales Improvement People

Bij ons draait alles om specialisatie - we richten ons uitsluitend op sales- en marketingprofessionals. Met ons uitgebreide netwerk is het vinden van de perfecte match gegarandeerd succesvol.

Wat ons ècht onderscheidt, is onze proactieve aanpak. We wachten niet af tot er vraag is vanuit de markt; we brengen potentieel talent naar voren. Dat betekent dat we jou kunnen benaderen met een perfecte kandidaat nog voordat je er zelf om vraagt. Hoe geweldig is dat? Vooruitlopen op specifieke behoeften, dat is onze specialiteit.

Wist je trouwens dat we als dé specialist in bemiddeling zowel op gevoel als op feiten en onderzoek vertrouwen? We gebruiken data, feiten en cijfers om functieomschrijvingen te optimaliseren, advies te geven over salarissen en om de beste kanalen te bepalen voor het vinden van de ideale kandidaat. Al deze informatie wordt verwerkt in jouw functieprofiel en een bedrijfsprofiel op maat, zodat kandidaten en bedrijven precies weten wat ze kunnen verwachten.

Onze focus op big data helpt jou als opdrachtgever om snel de beste match te vinden voor jouw organisatie, terwijl kandidaten inzicht krijgen in de lange termijn fit van de functie voor hen.

En last but not least, bieden wij alleen de crème de la crème aan. Elke kandidaat ondergaat niet alleen een uitgebreid intakeproces, maar wordt ook getest met een persoonlijkheidstest. Elke kandidaat maakt zijn/haar eigen unieke videomotivatie. Zo krijg je meer dan alleen een CV; je krijgt een volledig beeld van de kandidaat nog voordat je deze ontmoet.

Registreer hier jouw vacature

We nemen binnen 24 uur contact met jou op om een kennismaking- en voorwaardengepsrek in te plannen.

Functies en rollen

Onze focus ligt op het bemiddelen van professionals in verschillende sales- en marketingfuncties. Een greep van rollen en functies waarin wij een groot netwerk hebben:

 • Vertegenwoordigers
 • Salesmanagers
 • Strategisch Accountmanagers
 • Marketeers
 • Business Development Managers
 • Commercieel binnendienst medewerkers
 • Marketinganalisten
 • Customer Succes Managers
 • Commercieel directeuren
 • Marketing Managers

Onze uitgebreide ervaring en ons netwerk stellen ons in staat om talent te vinden dat niet alleen beschikt over de juiste vaardigheden en ervaring, maar ook past bij de bedrijfscultuur en groeidoelstellingen van onze opdrachtgevers.

Als je geïnteresseerd bent in nieuwe carrièremogelijkheden in de sales- en marketingwereld, nodigen we je uit om je CV bij ons te uploaden.

Door je bij Sales Improvement People te registreren, geef je ons toestemming om contact met je op te nemen zodra er vacatures beschikbaar komen die overeenkomen met jouw profiel en voorkeuren.

Experts in marktbenadering

Ontdek Reversed Matching - dé innovatieve benadering van Sales Improvement People om jouw perfecte match te vinden.

Bij Reversed Matching gaan we verder dan traditionele wervingsmethoden. Naast het invullen van vacatures voor onze opdrachtgevers, gaan we actief op zoek naar kandidaten die perfect passen bij de organisaties waar ze naar streven. We geloven dat elk individu unieke talenten heeft die kunnen excelleren in de juiste omgeving.

Door proactief te zoeken naar deze verborgen talenten en deze proactief aan te bieden, helpen we niet alleen kandidaten hun ideale werkplek te vinden. We helpen bedrijven ook om hun teams te versterken met de meest geschikte professionals.

Door je in te schrijven bij Sales Improvement People, geef je ons de kans om jouw unieke vaardigheden en ambities te matchen met de juiste kansen op de markt.

Ben je een organisatie die op zoek is naar top commercieel- of marketingtalent? Schrijf je in en blijf op de hoogte van beschikbare kandidaten die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur en behoeften.

Laat jouw gegevens achter om proactief toptalent van ons te ontvangen

Medewerkers boeien, binden en laten groeien

‘Next level’ gaan in employee development?

Neem contact op
Sales Improvement Group