Gedreven door
ontwikkeling

Wat speelt er bij jouw bedrijf?

Om de veranderkracht van medewerkers te ontwikkelen, moeten we aan de slag met ‘Employee development’:
Het planmatig verbeteren van bestaande competenties en vaardigheden van medewerkers en aan nieuwe
competenties bouwen die passen bij de huidige en toekomstige doelstellingen van het bedrijf.
Een academy is dé oplossing.

Maak direct een afspraak
Winnaar MT1000 2019 2020 2021 2022 2023

De employee journey

Als de employee development strategie staat, pas je deze toe op alle fases van de employee journey. Immers, tijdens recruitment en pre-boarding zijn er logischerwijs andere contact- en assessmentmomenten dan tijdens de daadwerkelijke development of zelfs de offboarding van medewerkers. Wat is belangrijk per fase van de employee journey?

Lees meer

Voor de vijfde maal op rij nummer 1 in de MT1000

Pas als de sales van jouw organisatie grondig en blijvend is verbeterd, zijn wij tevreden. Dit doen we keer op keer succesvol dankzij de combinatie van strategie en operatie: we optimaliseren salesorganisaties én trainen mensen. Onze methodiek (SPACE Concept®) is volledig gericht op een integrale aanpak.

Dat dit ook door onze klanten wordt erkend blijkt ook in 2023 uit de positie van Sales Improvement Group in de ranglijsten van de MT-1000.

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van diensten op de Nederlandse markt. Sales Improvement Group scoorde in 2019 een 1e plaats als beste zakelijke dienstverlener. En in 2023 zijn we voor de vijfde keer op rij de beste in de categorie Salesadvies en Salestrainingen.

Hoe effectief en efficiënt is jouw sales organisatie?

Aan de slag met jouw salesuitdaging?

Neem contact op
Sales Improvement Group