Gedreven door
talent & ambitie

Waarom Sales Improvement People?

Sales Improvement People is de verbindende schakel tussen de vraag naar en het aanbod van sales- en marketingpersoneel, ongeacht of het gaat om operationele of strategische functies.

Onze benadering is persoonlijk en professioneel, zodat zowel opdrachtgevers als kandidaten zich begrepen en gewaardeerd voelen.

Of het nu gaat om het invullen van tijdelijke posities of het vinden van de perfecte match voor een vaste functie, onze 'People-match' streeft altijd naar een combinatie van talent en ambitie.

Door het zorgvuldig werven, selecteren en ontwikkelen van de meest talentvolle Sales & Marketing Professionals, versterkt Sales Improvement People niet alleen de teams van haar klanten, maar verhoogt ze ook aantoonbaar hun resultaten.

Maak direct een afspraak

Onze blogs

Wij zijn gepassioneerd over het verbinden van getalenteerde sales- en marketingprofessionals met de juiste kansen. Onze blogs zijn jouw bron voor de laatste inzichten en trends in de arbeidsmarkt, tips over bemiddeling en ontwikkelingen binnen de sector. Of je nu een werkzoekende professional bent die op zoek is naar de volgende stap in je carrière of een bedrijf dat de beste talenten wil aantrekken, onze blogs bieden waardevolle informatie en advies. Duik in onze artikelen en blijf op de hoogte van alles wat speelt.

Mismatch; gemiddeld 2,5 keer het jaarsalaris

Lees de blog

Ontdek de kracht van Emotionele Intelligentie in de arbeidsmarkt

Lees de blog

Ontgrendel een Wereld van Talent: het Belang van Actieve Werving

Lees de blog

De waarheid over opleidingsniveaus in de arbeidsmarkt

Lees de blog

Onze vacatures

Wij zijn voortdurend bezig met het bemiddelen van professionals voor diverse functies binnen sales en marketing. Je kunt ons benaderen voor zowel interessante vaste banen of voor boeiende tijdelijke (interim) opdrachten. Wij geloven in het belang van de perfecte match tussen de ambities van onze opdrachtgevers en de persoonlijke doelen van de professionals. Alleen als die naadloos op elkaar aansluiten, spreken wij van een ‘People-match’. Een samenwerking waar een duurzame lange termijn relatie wordt opgebouwd en doelstellingen worden bereikt.

Bekijk alle vacatures

Sales improver

Neem contact op

Sales trainer

Neem contact op

Commercieel medewerker binnendienst

Neem contact op

Senior account manager met leidinggevende kwaliteiten

Neem contact op

Voor de vijfde maal op rij nummer 1 in de MT1000

Pas als de sales van jouw organisatie grondig en blijvend is verbeterd, zijn wij tevreden. Dit doen we keer op keer succesvol dankzij de combinatie van strategie en operatie: we optimaliseren salesorganisaties én trainen mensen. Onze methodiek (SPACE Concept®) is volledig gericht op een integrale aanpak.

Dat dit ook door onze klanten wordt erkend blijkt ook in 2023 uit de positie van Sales Improvement Group in de ranglijsten van de MT-1000.

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van diensten op de Nederlandse markt. Sales Improvement Group scoorde in 2019 een 1e plaats als beste zakelijke dienstverlener. En in 2023 zijn we voor de vijfde keer op rij de beste in de categorie Salesadvies en Salestrainingen.

Medewerkers boeien, binden en laten groeien

‘Next level’ gaan in employee development?

Neem contact op
Sales Improvement Group