Over ons

Welkom bij Sales Improvement Marketing!

Wij zijn de missende schakel om marketing binnen jouw organisatie tot leven te brengen en daarmee te zorgen voor meer sales.

Wij begrijpen dat marketing een integraal onderdeel is van iedere salesstrategie. Daarom zorgen we dat je zichtbaar wordt op waar jouw doelgroep zich bevindt.

De combinatie met Sales Improvement Group maakt ons uniek aangezien we op deze manier de sales strategie aan kunnen laten sluiten bij de marketing strategie. Twee onderdelen die vitaal zijn en altijd met elkaar zouden moeten samengaan om succes te behalen.

Met onze experise in search marketing, social ads, conversieoptimalisatie en data & analytics, kunnen we klanten over de gehele breedte van online marketing bedienen en zorgen dat de kanalen elkaar versterken om jouw bedrijfsresultaten te behalen.

Onze missie is duidelijk: we willen de prestaties van jouw organisatie maximaliseren en kunnen dat doen door jouw online zichtbaarheid te vergroten en te verbeteren middels online marketing kanalen. En wij geloven dat dit een duurzame en krachtige manier is om meer omzet te genereren.

Benieuwd naar hoe we dit voor jouw organisatie kunnen doen?

Neem contact op