Over ons

Hartelijk welkom bij Sales Improvement People!

Wij zijn dé verbindende schakel tussen de vraag en aanbod van getalenteerd sales- en marketingpersoneel, zowel voor strategische functies als operationele functies.

Vanuit Sales Improvement People begrijpen wij dat het succes van een organisatie niet alleen wordt bepaald door een duidelijke strategie, efficiënte processen, werkbare tools, professionele vaardigheden. Gemotiveerde en succesvolle mensen die passen bij de doelstelling en cultuur van jouw organisatie spelen hier een cruciale rol in. Bij Sales Improvement People geloven we sterk in het feit dat mensen de sleutel zijn tot succes in elke organisatie.

De combinatie met Sales Improvement Group maakt ons uniek. Door blijvend te werken aan persoonlijke ontwikkeling en competenties, bemiddelen we uitsluitend getrainde professionals die direct impact maken.

Met ons uitgebreide netwerk brengen we niet alleen mensen samen, maar smeden we waardevolle werkrelaties die standhouden. Onze 'People-match' is altijd een combinatie van talent en ambitie. En dat doen we niet alleen op aanvraag van onze klant, maar ook door proactief de beste professionals aan te bieden.

Onze missie is duidelijk: we willen een significante bijdrage leveren aan het bouwen van duurzame werkrelaties waarmee je de groei van mensen en resultaat realiseert.

Of je nu op zoek bent naar een getalenteerde sales professional, een creatieve marketeer om je team te versterken of een ervaren strategisch leider om je verkoopdoelstellingen te bereiken, wij staan te popelen om voor je aan de slag te gaan.

Danielle de Bode

Danielle de Bode

Hallo, ik ben Danielle de Bode, een gedreven en energieke vrouw. Ik deel mijn leven met Gurby, ben een toegewijde semi-moeder van Dhélisa en Dhóanna, en een trotse oma van Noëll. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen op het strand, reizen naar nieuwe bestemmingen, verdiepen in boeken en genieten van lekker eten. Het voorjaar is mijn favoriete seizoen omdat het staat voor groei en ontwikkeling, net zoals mijn passie voor de ontwikkeling van mensen. Mijn loopbaan begon in de arbeidsbemiddeling, waar ik mijn weg vond als salesmanager. In 2007 heb ik de stap gezet om me aan te sluiten als Franchisenemer bij Sales Improvement Group, waar ik met veel plezier 15 jaar lang heb gewerkt als sales- en managementtrainer. Samen met mijn zus heb ik 2 jaar lang ICT-professionals in de zorg bemiddeld. Maar zoals ze zeggen, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en sinds medio 2023 ben ik terug op mijn vertrouwde terrein: de sales branche.

In mijn leven draait het om drie kernwaarden: kracht, energie en mensen. Mijn reputatie is gebouwd op strategisch inzicht, doorzettingsvermogen, actiegerichtheid en een grenzeloze energie. Wat mij onderscheidt is mijn helikopterview, mijn betrokkenheid en mijn positief confronterende manier van communiceren. Deze eigenschappen hebben bij meerdere organisaties geleid tot gemotiveerdere medewerkers en meer commercieel succes. Ik geloof in de combinatie van empathie en resultaatgerichtheid, en ik ben vastbesloten om anderen te inspireren en te motiveren om hun doelen te bereiken.