Gedreven door
resultaat

Is digitale marketing al een integraal onderdeel van jouw sales strategie?

Maak direct een afspraak

Is digitale marketing al een integraal onderdeel van jouw sales strategie?

Sales Improvement Marketing heeft jouw bedrijfsdoelstelling centraal staan en zal vanuit daar de juiste digitale marketing kanalen bepalen. Vervolgens wordt dit vertaald naar relevante KPIs die binnen de marketing kanalen gelden. Zo zal er relevant verkeer naar de website aangetrokken worden dat zal leiden tot leads of omzet.

We hechten waarde aan het bouwen van langdurige en duurzame partnerships. Op die manier zal digitale marketing een steeds fundamentelere rol binnen een organisatie betekenen. Dit proberen we te bereiken middels de juiste samenwerking, ownership nemen en zorgen dat complexe zaken uit handen worden genomen en meedenken met het type organisatie voor specifieke, maar schaalbare oplossingen.

Onze uitgebreide ervaring omvat succesvolle samenwerkingen met bedrijven van verschillende omvang, variërend van veelbelovende startups tot grootschalige internationale ondernemingen in diverse sectoren gericht op zowel de B2B als B2C. Geïnteresseerd geraakt en benieuwd hoe we digitale marketing kunnen inzetten om resultaat te boeken bij jouw organisatie?

Onze diensten

SEO

Zorg voor beter online rankings met een geoptimaliseerde website

Lees meer

SEA

Adverteer binnen Google en zorg voor direct meetbaar resultaat

Lees meer

Social advertising

Zet social advertising in om heel specifiek jouw doelgroep te bereiken

Lees meer

Data & Analytics

Een datagedreven aanpak vereist dat de databronnen op een juiste manier zijn ingesteld

Lees meer

Voor de vijfde maal op rij nummer 1 in de MT1000

Pas als de sales van jouw organisatie grondig en blijvend is verbeterd, zijn wij tevreden. Dit doen we keer op keer succesvol dankzij de combinatie van strategie en operatie: we optimaliseren salesorganisaties én trainen mensen. Onze methodiek (SPACE Concept®) is volledig gericht op een integrale aanpak.

Dat dit ook door onze klanten wordt erkend blijkt ook in 2023 uit de positie van Sales Improvement Group in de ranglijsten van de MT-1000.

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van diensten op de Nederlandse markt. Sales Improvement Group scoorde in 2019 een 1e plaats als beste zakelijke dienstverlener. En in 2023 zijn we voor de vijfde keer op rij de beste in de categorie Salesadvies en Salestrainingen.

Hoe gebruik je data effectief is jouw sales organisatie?

Data waar je salesafdeling wat aan heeft

Neem contact op
Sales Improvement Group - Data AI