Diensten

Als vooraanstaand bureau gespecialiseerd in het bemiddelen van toptalent binnen sales- en marketingfuncties, nemen wij ons vak uiterst serieus. Onze aanpak kent vier nauwgezette fases, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen:

Gedegen voorbereiding: Wij geloven dat een goede start het halve werk is. Daarom beginnen we met een grondige marktanalyse. We adviseren over hoe we jouw functieprofiel kunnen laten opvallen, beoordelen de marktconformiteit van de arbeidsvoorwaarden, identificeren de pullfactoren voor jouw doelgroep en bepalen welke kanalen het meest geschikt zijn voor het bereiken van potentiële kandidaten. Door deze gedegen voorbereiding creëren we een aantrekkelijk functie- en bedrijfsprofiel dat potentiële kandidaten aanspreekt en hen aanzet tot een bewuste keuze voor jouw vacature.

Geavanceerde search: Onze ervaren recruiters gaan vervolgens aan de slag met een uitgebreide zoektocht naar geschikte kandidaten. Dit is het meest arbeidsintensieve deel van het proces, waarbij we gebruikmaken van onze uitgebreide expertise en alle beschikbare data uit het marktonderzoek om potentiële talenten te vinden die perfect passen bij jouw organisatie en de specifieke functie-eisen. Talent voor talent!

Grondige selectie: Nadat we een longlist van potentiële kandidaten hebben samengesteld, gaan we over tot het selecteren van een shortlist. Hierbij gaan we persoonlijk en diepgaand in gesprek met de kandidaten om hun kennis, ervaring, competenties, ambitie en motivatie te beoordelen. Onze focus ligt op het vinden van de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever, en daarvoor testen en onderzoeken we elke kandidaat grondig voordat we ze aanbieden als geïnteresseerde. Bovendien voorzien we jou als opdrachtgever van een persoonlijkheidsprofiel en persoonlijke videomotivatie van elke kandidaat, zodat je alvast een duidelijk beeld hebt voordat je ze ontmoet.

Geslaagde match: Bij elke stap in het proces streven we naar een geslaagde match waar zowel de kandidaat als de opdrachtgever zich als winnaar voelt. Ons doel is het creëren van langdurige verbindingen die resulteren in succesvolle samenwerkingen op de lange termijn.
Werving & Selectie

Lees meer
Detachering

Lees meer
Competentietest

Lees meer
Groepsprofielanalyse

Lees meer
Personeels selectie advies

Lees meer
Vacature Verleider

Lees meer
Sollicitatiegesprek Support

Lees meer
Training sollicitanteninterview

Lees meer
Bonus- en beloning

Lees meer

Hoe effectief en efficiënt is jouw sales organisatie?

Aan de slag met jouw salesuitdaging?

Neem contact op
Sales Improvement Group