Historie en directie

Historie en Directie

De directieleden Aynsley Romijnsen en Michel van Hesse zijn door de wol geverfde commerciële mensen. Met ruime ervaring als verkoper, commercieel manager en directeur bij verschillende organisaties. En een succesvolle carrière in het verbeteren van verkoopresultaat bij bedrijven.

In 2003 ontwikkelde Sales Improvement Group een nieuwe werkwijze voor betere verkoopresultaten bij organisaties. Sinds de introductie in 2004 is het SPACE Concept® een sales succes in de markt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met een team van circa vijfenveertig geroutineerde Sales Improvers en Sales Trainers.

Zelf Sales Improvement Professional worden?

Wij zoeken Sales & Management Trainers en Sales Improvers. Bent u de commerciële topper die interesse heeft om Sales & Management Trainer of Sales Improver te worden?

Vacatures

Welke vraag heb je?

Hoe werf ik nieuwe klanten? Waar bevindt zich de potentiële doelgroep voor mijn product of dienst? Wat is mijn plan van aanpak hiervoor? Als je jouw gegevens hier achterlaat, dan nemen we contact met je op en beslis je zelf of je een volgende stap wilt zetten.

Meer informatie

Jeff
088-7722300
E-mail Sales Improvement Group