Onze aanpak

SPACE Concept®

Onze aanpak

Onze methodiek (SPACE Concept®) is volledig gericht op een integrale aanpak. We verbeteren salesstrategieën en voeren dit door tot en met het trainen van de gewenste vaardigheden. Dit doen we met gespecialiseerde sales improvers en sales trainers.

We werken volgens het door ons ontwikkelde SPACE Concept®, wat bestaat uit vijf fasen: Sales Analyse, Plan van Aanpak, Acties, Coaching en Evaluatie.

Sales Analyse: interviews met (een deel van) het salesteam en salesmanagement. Deskresearch en analyse van commerciële hulpmiddelen en ondersteunende materialen, je klanten en je concurrenten.

Plan van Aanpak: interactieve presentatie van de geconstateerde verbeterpunten, vertaald naar een concreet stappenplan met de te realiseren doelen, weggezet in de juiste volgorde en tijd.

Actie: verbetermogelijkheden die opgepakt kunnen worden op het vlak van Sales Strategie, Sales Structuur, Sales Cultuur & Leiderschap, Sales en Managementvaardigheden en Sales Tools.

Coaching: co-management, coaching en sparring, met als doel om de in gang gebrachte veranderingen in uw organisatie en bij uw mensen te laten beklijven richting de toekomst.

Evaluatie: een continu proces van waar nodig bijsturen, om samen met u de return on investment van uw investering in uw organisatie en mensen te kunnen behalen.

Het SPACE Concept® is een helder, effectief en richtinggevende aanpak. Het heeft ons geholpen de professionaliseringsslag te slaan!

Richard Droop, managing director Coolmark

Welke vraag heb je?

Hoe werf ik nieuwe klanten? Waar bevindt zich de potentiële doelgroep voor mijn product of dienst? Wat is mijn plan van aanpak hiervoor? Als je jouw gegevens hier achterlaat, dan nemen we contact met je op en beslis je zelf of je een volgende stap wilt zetten.

Meer informatie

Jeff
088-7722300
E-mail Sales Improvement Group