Ben Peek

Sales (Management) Trainer

  088-7722314
  E-mail Ben
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Sales representative, product manager, commercial manager, marketing manager, sales manager EMEA, global distribution manager, directeur, consultant

Branche ervaring

(chemische) industrie, groothandel, kapitaalgoederen, logistiek, transport, voedingsmiddelen


ben-peek


Achtergrond

Ben is begonnen in de technische verkoop om uiteindelijk terecht te komen in de relatieverkoop. Hij heeft meerdere commerciële functies gehad, begrijpt een salesman en salesmanager als geen ander en is bekend met de targetdruk alsook de behoefte aan markt informatie. Ben heeft ervaring van telefonische acquisitie tot zg. large accountmanagement met de directie van wereldconcerns, met name in de kapitaalgoederen markt. Zijn ervaring heeft hij ook altijd mee kunnen geven aan de mensen aan wie hij leiding gaf. Hij heeft de verkopers in zijn salesteams ook daadwerkelijk beter laten worden.

Ambitie

Als verkoper heb ik mijzelf steeds willen verbeteren en als manager heb ik immer het meeste voldoening gehaald uit mensen succesvoller te laten worden, door met name vanuit hun karakter en eigenschappen te werken. Weinig zaken geven zoveel voldoening als dit, alsook te zien dat zij meer resultaat behalen en verantwoordelijkheid nemen, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. Ik streef ernaar dat mijn klanten een meer efficiënte en doelgerichte verkooporganisatie bereiken, met meetbare resultaten als gevolg.

Projecten