Hoe effectief en efficiënt is jouw sales organisatie?

Wat speelt er bij jouw bedrijf?
Ontvang dé oplossing en ons Whitepaper Modern Selling

Trends & Modern Selling

Sales is van alle tijden. Zonder sales slijt je immers geen producten of diensten. Toch verandert sales de laatste tijd sterk. Nieuwe technieken, nieuwe generaties en andere sociale structuren vragen om een andere aanpak van sales-activiteiten. Van start-up tot multinational geldt: om voorop te blijven lopen moet je de veranderingen kennen en erop inspelen. We willen je helpen voorop te lopen in de nieuwe sales-realiteit. In deze whitepaper geven we je inzicht in de trends die van invloed zijn op je huidige en toekomstige salesproces. Ook geven we je handvatten om erop in te spelen.

Sales Improvement Group helpt salesprocessen optimaliseren en actualiseren. Onze optimalisaties en trainingen leveren je nieuwe klanten, omzetverbetering en betere marges. Wij zijn er voor bedrijven die willen groeien en het bedrijfsresultaat willen verbeteren.

Wij wensen je veel succesvolle sales! Nu en in de toekomst.

Aynsley Romijnsen en Michel van Hesse
Directie Sales Improvement Group

Ontvang dé oplossing en ons Whitepaper

Vul onderstaand formulier in en ontvang de whitepaper "Trends & Modern Selling" direct in je mailbox.Welke vraag heb je?

Hoe werf ik nieuwe klanten? Waar bevindt zich de potentiële doelgroep voor mijn product of dienst? Wat is mijn plan van aanpak hiervoor? Als je jouw gegevens hier achterlaat, dan nemen we contact met je op en beslis je zelf of je een volgende stap wilt zetten.

Meer informatie

Jeff
088-7722300
E-mail Sales Improvement Group