Thomas Cech

Sales (Management) Trainer

  088-7722335
  E-mail Thomas
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Marketingcommunicatie adviseur, Accountmanager, Sales en marketing director, Scrum master en ondernemer

Branche ervaring

Retail, E-commerce, Food & Beverage, leisure, horeca, media, marketing, communicatie, industrie, ICT, zakelijke dienstverlening en automotive


thomas-cech


Achtergrond

Thomas heeft een achtergrond in strategische marketingcommunicatie. Vanuit daar is hij al snel in sales- en salesmanagementrollen terecht gekomen. Als manager heeft hij altijd veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van zijn collega’s en aan het overdragen van kennis en vaardigheden. Zijn enorme kennis en nieuwsgierigheid op het terrein van sales en de aansturing van sales weet hij dan ook zeer pragmatisch over te brengen op anderen. Vele deelnemers doen daar inmiddels hun voordeel mee, hetgeen hem veel voldoening geeft.

Ambitie

Mensen beter maken in hun huidige vak en daardoor hun complete loopbaan én leven positief beïnvloeden. Het is mijn ambitie om binnen het commerciële domein zoveel mogelijk van de (ongebruikte) kennis en kunde over te dragen. Dit maakt mensen beter in hun vak en daarmee succesvoller en gelukkig, daar ben ik van overtuigd. Ik geloof meer in hard werken en discipline dan in talent. Ik ben ervan overtuigd dat de meeste mensen veel meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden en het is mijn uitdaging om dat eruit te halen. Wat het maximale is, is voor iedereen anders. Persoonlijke waarden zijn: veerkracht, discipline, vitaliteit, zorgzaam, wijsheid, inspireren en continu ontwikkelen.

Projecten