Rob Amory

Sales Improver

  088-7722338
  E-mail Rob
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Innside sales executive, country manager, sales manager, key account manager, global key account manager, business unit manager en ondernemer.

Branche ervaring

Papier, verpakkingen, zelfklevende materialen, circulaire economie, B2B, groothandel, industrie.


rob-amory


Achtergrond

Rob is een gedreven sales professional. Startende vanuit zijn studie sport gecombineerd met topsport, heeft hij een grote drive, passie, doorzettingsvermogen en winnersmentaliteit ontwikkeld dat hem succesvol heeft gemaakt binnen sales en zijn loopbaan. Hij is ondernemer geweest van enkele ondernemingen, waarbij hij (grote) teams heeft aangestuurd binnen vele disciplines. Rob weet hoe een ondernemer iedere dag weer maximaal aan het werk gaat en kan de ondernemer hierin met toegevoegde waarde begeleiden in het vormgeven van een geoliede sales organisatie en hiermee het verhogen van de resultaten. Gecombineerd met al zijn sales kwaliteiten werkt hij met passie en grote mate van empathie samen met de klant naar vooropgestelde doelen. Hij is een uitstekende coach en heeft de kwaliteit om met zijn luisterend oor bestaande vraagstukken om te zetten in waardevolle sales proposities.

Ambitie

Met passie en humor samen met de ondernemer en sales teams werken aan waardevolle sales proposities met als doel de “winnaar” te worden. Mijn ambitie is om met plezier en ondernemersgeest een solide partner/coach van de ondernemer te zijn en te blijven voor de langere termijn. Het is natuurlijk belangrijk om te blijven leren in het vakgebied en samenwerkingen aan te gaan, want het realiseren van een doelstelling is en blijft TEAMWORK!

Projecten