Caspar Netscher

Sales Improver

  06-41136280
  E-mail Maurice
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Area Sales Manager, Sales Director, COO, CEO

Branche ervaring

Maak-industrie, Optical Media & Precisie Industrie, Automotive, Logistiek en Supply Chain Management, FinTech.


maurice smits


Achtergrond

Maurice heeft een internationale carrière opgebouwd, waarbij hij werkzaam is geweest in diverse sectoren. Vanuit een uitvoerende commerciële rol is hij doorgegroeid tot board-member voor verschillende organisaties.

Hij heeft een brede internationale ervaring opgebouwd op het gebied van sales, business ontwikkeling, organisatiestructuren, bedrijfsprocessen en veranderings-management.

Maurice is hands-on, denkt in oplossingen, die bijdragen tot een solide groei van het bedrijf. Een sterk analytisch vermogen en altijd passie voor de klant! Plezier hebben in wat je doet, persoonlijk commitment en ontwikkeling met altijd een nauwlettend oog op de uiteindelijke impact onderaan de streep.

Ambitie

Mijn ambitie is om voor mijn opdrachtgevers blijvend impact te realiseren! De klant staat centraal en dat geldt ook voor de klanten van mijn opdrachtgevers. Continue win/win-situaties nastreven, waar klanten verder mee kunnen. Buiten de lijntjes kleuren om doorbraken te realiseren en concreet resultaat neer te zetten. Daarbij altijd oog houdend voor ieders persoonlijke impact van veranderingen. Boeien en binden van medewerkers is namelijk cruciaal voor blijvend succes.