Dirk Jan Bode

Sales (Management) Trainer

  088-7722317
  E-mail Dirk Jan
  LinkedIn


Eerdere beroepen

IT- Auditor, Business Consultant, Sales Consultant, Trainer/Coach, Sales Manager, Adjunct-directeur, Commercieel Directeur

Branche ervaring

Accountancy, Automatisering, Banken, Productiebedrijven, Telecom, Verzekeringen, Zakelijke dienstverlening


dirk jan bode


Achtergrond

Dirk Jan heeft alle facetten van het verkoopvak doorlopen. Voorafgaand aan een carrière in de verkoop heeft Dirk Jan in de accountancy en IT-Audit carrière gemaakt. Dat stelt hem in staat om binnen organisaties snel een doorvertaling te maken naar voordelen van produkten/diensten voor de klant, en deze kennis in te zetten in de coaching en trainingen. In de door Dirk Jan ingevulde managementposities is er altijd veel aandacht geweest voor de ontwikkeling van zijn mensen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. In de training- en coachingsopdrachten is Dirk Jan uitstekend in staat om in te spelen op de verschillende ervaringsniveaus binnen de organisatie (van binnendienst tot directie). Zijn aanpak is gedegen, sociaal en gericht op blijvend positief verkoopresultaat.

Ambitie

Mensen helpen in hun persoonlijke groei, beter laten presteren en boven zichzelf uit laten stijgen. Dat zijn elementen in het werk die mij altijd heel veel voldoening hebben gegeven. Ook in de verkoop, of misschien zelfs wel juist binnen de verkoop is er niets zo belangrijk om individuele kwaliteiten een plaats te geven in het team. Om samen successen te boeken, om de organisatie te laten groeien door de groei die individuele verkoopmedewerkers doormaken. De opbrengsten daarvan zijn niet gering en beperken zich niet alleen tot meer omzet. Ook het plezier in het werk neemt toe, de loyaliteit stijgt en het wordt mogelijk om meer met hetzelfde aantal mensen te realiseren. Dat is waar ik naar streef samen met mijn klanten.

Projecten