Klantgericht service verlenen

Klantgericht service verlenen

Klantgericht service verlenen

In deze training worden aan u en uw medewerkers de nieuwste vaardigheden getraind op het gebied van klantgericht service verlenen. Medewerkers die naar klanten gaan om daar aftersales of service uit te voeren leren om de juiste vaardigheden toe te passen. Het doel is om de klanttevredenheid op een hoog niveau te krijgen en te houden. Door praktijkgerichte methodieken en oefeningen wordt geleerd hoe klanten te benaderen en goede servicegesprekken te voeren.

Waarom de training klantgerichtheid?

Deze training biedt uitstekende praktijkoplossingen voor iedere service professional die klanttevredenheid op het hoogste niveau wil uitvoeren. De aangereikte handvatten zijn op de dagelijkse praktijk afgestemd.

Te behandelen onderwerpen

  • Communicatie met de klant
  • Klanten benaderen
  • Omgaan met weerstanden
  • Probleemanalyse
  • Probleemoplossing presenteren
  • Cases en praktijkoefeningen

Voor wie is de training klantgerichtheid bedoeld?

Deze training biedt uitstekende praktijkoplossingen voor iedere service professional die klanttevredenheid als belangrijke pijler ziet. De aangereikte handvatten zijn op de dagelijkse praktijk afgestemd. Door de positief confronterende en opbouwende manier van trainen, zijn de aangereikte technieken direct bruikbaar na afloop van de training. Door de praktische insteek van de training kan er snel resultaat behaald worden. Na de training bent u in staat om op de juiste manier om te gaan met klantgericht service verlenen. Een verbetering van uw medewerkers en de organisatie als geheel.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoe de training klantgerichtheid en hoe dit in uw bedrijf zou passen? Onze sales trainer legt u graag uit hoe u met deze training het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Neem contact met ons op