Paul Schmidt

Intern Opleider

  088-7722300
  E-mail Paul
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Kantoormanager, Commercieel Directeur, Directeur, Senior Trainer, Directeur Opleidingen, Algemeen Directeur

Branche ervaring

Bank, Office Supplies, Kantoorinrichting, Opleidingen, Zakelijke dienstverlening, Automatisering, Telecommunicatie, Groothandel, Uitzendbureaus, Industrie


paul-schmidt


Achtergrond

Paul is een door de wol geverfde ondernemer. Voordat hij in 2004 een van de oprichters werd van Sales Improvement Group was hij kantoormanager bij een bank, directeur van een groothandel in office supplies en commercieel directeur van een kantoorinrichter. Hij maakte in 1993 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap als senior trainer en directeur opleidingen bij een van de grootste trainingsbureaus in de Benelux. Paul is een communicator pur sang met een sterk inlevingsvermogen. Hij is in staat om haarscherp waar te nemen en de vinger op de zere plek te leggen. Zijn plezierige manier van trainen en coachen wordt al meer dan 25 jaar door zijn relaties hoog gewaardeerd. Hij is een uitstekend sparringpartner op directieniveau.

Ambitie

Ik wil graag onze Sales Improvement Professionals helpen om nóg beter te worden in hun vak. Als voormalig directeur van Sales Improvement Group draag ik graag mijn steentje bij aan de verdere ontwikkeling van onze mensen.

Projecten

Blogs

Internationale marktontwikkeling

Lees verder

Welke competenties heeft een topverkoper?

Lees verder

Top verkoper worden (geheim)

Lees verder