Aynsley Romijnsen

Directeur

  088-7722300
  E-mail Aynsley
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Accountspecialist, Office manager, Regio Manager, Sales Manager, Liaison Officer, Sales & Marketing Manager, Directeur

Branche ervaring

Retail, Zakelijke dienstverlening, ARBO, ICT, Customer Service Centers, Uitzend- en Werving & Selectie branche, Consultancy, Industrie


aynsley-romijnsen


Achtergrond

Aynsley wist al jong dat hij ooit als adviseur van bedrijven wilde gaan werken. Mensen helpen om meer resultaat te halen uit de dagelijkse activiteiten is zijn grootste uitdaging. Hij is werkzaam geweest in diverse branches in allerlei commerciële functies van uitvoerend tot en met directie niveau. Hij heeft een jaar in Amerika gewerkt voor een grote IT leverancier. Daarnaast is Aynsley regelmatig gevraagd door investeerders om hun organisaties te professionaliseren en te laten groeien. Meerdere salesorganisatieverbeteringen had hij al met succes afgerond alvorens hij zich als Sales Improver aansloot bij Sales Improvement Group. Als Mentor voor Jong Ondernemen helpt Aynsley studenten die een echt bedrijf moeten opstarten vanuit hun studie. De klanten van Aynsley waarderen hem om zijn inzet, scherpe analyses en positieve confrontaties.

Ambitie

Dagelijks actief in het laten excelleren van organisaties en mensen. Synergie creëren tussen strategische ideeën en een daadwerkelijke uitvoering in praktijk. Realiseer een optimale werking vanuit een visie en een strategie door het opstellen van een praktijkgericht plan van aanpak en het efficiënt inrichten van salesprocessen. Faciliteer de mensen met de juiste hulpmiddelen. Zij moeten het doen!

Projecten

Blogs

Nationale Benchmark Verkoopoptimalisatie

Lees verder

Breek een nieuwe markt open

Lees verder

Sales Pipeline management en de crisis

Lees verder