Michel van Hesse

Directeur

  088-7722300
  E-mail Michel
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Verkoper, Accountmanager, Salesmanager, Senior Trainer, Directeur Opleidingen, Commercieel Directeur

Branche ervaring

Kantoormachines, Automatisering, Office Supplies, Agrarisch, Productiebedrijven, Handelsbedrijven, Detachering, Opleidingen, Zakelijke dienstverlening


michel-van-hesse


Achtergrond

Michel is een commercieel ondernemer pur sang. Hij heeft het vak verkopen geleerd in de zeer competitieve kopieerbranche. In deze markt heeft hij ook ruime ervaring opgedaan als accountmanager en salesmanager. Vervolgens maakte hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap als senior trainer, directeur opleidingen en commercieel directeur bij een van de grootste trainingsbureaus in de Benelux. Zijn passie is het mobiliseren van talent en het uitbouwen hiervan. Mensen laten ervaren hoe talent praktisch inzetbaar is bij het verbeteren van hun rendement. Met als uitgangspunt resultaat. Klanten waarderen hem als coach en sparringpartner op directieniveau om zijn authentieke en praktische aanpak.

Ambitie

Mijn passie is het mobiliseren van talent en het uitbouwen hiervan. Mensen laten ervaren hoe talent praktisch inzetbaar is bij het verbeteren van hun rendement. Met als uitgangspunt resultaat.

Projecten

Blogs

10 Tips voor een professionele gespreksvoorbereiding

Lees verder

Resultaatgericht Sales Management

Lees verder

Herkent uw salesteam koopsignalen

Lees verder