USP & UBR realisatie

USP & UBR realisatie

USP & UBR realisatie

Met uw mensen, uw organisatie en uw producten of diensten onderscheidt u zich van uw concurrenten. Verkopers weten dit onderscheidend vermogen, de Unique Selling Proposition, niet altijd even helder te communiceren in het verkoopproces.

USP & UBR realisatie

Door middel van USP & UBR realisatie krijgt uw verkoopteam méér inzicht in de argumenten van uw diensten of producten: zowel de zichtbare als de onzichtbare. Door de Unique Selling Proposition helder in kaart te hebben, wordt het voor uw verkopers eenvoudiger om het krachtige, onderscheidende vermogen van uw organisatie te communiceren richting de doelgroep.

Unique Buying Reason

Met de optimale sales argumenten laten wij uw verkopers beter overtuigen (Unique Buying Reason) in verkoopgesprekken. Ook zorgt SPACE USP realisatie voor betere formulering van uw offertes. Door de direct toepasbare praktische begeleiding en uitwerkingen verbetert de effectiviteit sterk.

Wat is het nut?

USP en UBR realisatie zorgt voor het eenduidig formuleren van de sterke punten van een organisatie. Het salesteam leert om op een uniforme manier een elevator-pitch te hanteren. De kans op een order wordt hierdoor enorm vergroot. Daarnaast krijgt u praktische handvatten voor het formuleren van teksten voor uw brochures/offertes/website e.d. Een juiste stap voorwaarts voor zowel uw medewerkers, als de organisatie als geheel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over uw Unique Selling Proposition en Unique Buying Reasons? Wilt u weten hoe uw medewerkers duidelijker het onderscheidende vermogen van de organisatie kunnen communiceren? Onze sales trainers leren het u graag.

Neem contact met ons op