Sander van der Linden

Sales (Management) Trainer

  088-7722339
  E-mail Sander
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Intercedent, Vestigingsmanager, Manager Franchise, Directeur Franchise, Operationeel Directeur, Commercieel Manager en Ondernemer.

Branche ervaring

Zakelijke Dienstverlening, Franchise, Uitzenden, Beveiliging, Sport & Vrije tijd, Uitvaart, Autoschadeherstel.
Voor vragen inzake Permanente Educatie in de Uitvaartzorg kun je contact met mij opnemen via mijn contactgegevens.


sander-van-der-linden


Achtergrond

Sander heeft een carrièrepad bewandeld waar sales, management en ondernemerschap als een rode draad doorheen lopen. In de uitzendbranche heeft hij de basis van commercie met de paplepel ingegoten gekregen. Hij is via diverse operationele en commerciële managementfuncties in de wereld van franchiseondernemers terecht gekomen, waar ondernemerschap, commercie en kennisoverdracht een prominente rol hebben. Samen met franchisegevers en franchisenemers heeft hij groei, succes en resultaat weten te behalen. Sander is resultaatgericht, gepassioneerd, altijd duidelijk en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.

Ambitie

Als Management en Sales Trainer en Coach wil ik mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. Op zakelijk vlak leidt dit tot efficiënter werken, betere resultaten en succes. Met mijn trainingen wil ik mensen handvatten bieden en inspireren om op persoonlijk gebied te groeien. Succes wordt niet alleen bepaald door het behalen van doelstellingen en targets. Als je het beste in jezelf naar boven kunt halen, profiteer je daarvan op alle vlakken.

Projecten