Peter Nieuwelink

Sales Improver

  088-7722349
  E-mail Peter
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Accountmanager New Business, Product Manager, Sales Manager Benelux, Sales & Marketing Manager Europe, Commercieel Manager, Business Unit Manager

Branche ervaring

Industrie, Bouwnijverheid, Retail, Detailhandel. Technische groothandel, Productiebedrijf, Consultancy


peter-nieuwelink


Achtergrond

Peters’ kennis en ervaring op het gebied van sales, marketing, strategie en organisatieontwikkeling heeft hij opgedaan bij verschillende bedrijven en in verschillende branches. Wat hij de afgelopen 25 jaar als rode draad heeft ervaren, is dat de mens de bepalende factor is voor succes. Peter heeft een duidelijke focus op resultaat, waarbij hij een duidelijke visie en strategie neer kan zetten. Daarnaast is hij in staat om draagvlak bij de mensen in de organisatie te vinden. Hij zoekt hierbij altijd naar een goede balans tussen ambitie en realisme. Voor zijn klanten, maar ook voor de mensen in iedere organisatie. Peter heeft een dermate groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat hem telkens in positieve zin uitdaagt om een bijdrage te leveren aan succesvolle salesteams.

Ambitie

Mijn doel is om met mijn kennis, ervaring en persoonlijkheid een bijdrage te leveren aan winstgevende omzetgroei bij opdrachtgevers. Mensen en processen staan hierbij centraal. Mijn motto is “vrijwel niets is onmogelijk”. Een bewust dubbele ontkenning, waarbij ik het onmogelijke primair als mogelijk benader. Hierdoor blijft de focus op het best haalbare. Ik streef naar een goede balans tussen werk en prive, waarbij de drang naar succes in essentie niet verschillend is. Zakelijk, sportief en sociaal verwacht ik veel van mijzelf en geniet hier ook van. Als gevolg van dit streven maakt het mij mogelijk volledig toegewijd en met passie te kunnen werken en leven.

Projecten