Martin van de Wijgerd

Sales (Management) Trainer

  088-7722320
  E-mail Martin
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Project Manager, (key)-Account manager, Programma Manager, Sales Manager, Business Unit Manager, Commercieel Directeur

Branche ervaring

Installateurs, vastgoed onderhoud, safety & security, energie techniek, technische groothandel, productie bedrijven, internationale glastuinbouw


martin-van-de-wijgerd


Achtergrond

Martin is begonnen in de techniek, via commercie is hij tot bedrijfskunde en management gekomen. Hij heeft diverse (internationale) commerciële functies vervuld binnen verschillende branches. Hij merkte in staat te zijn mensen te laten groeien in hun commerciële rol en hen meer bewust te laten worden van hun vaardigheden. Hierdoor is hij enthousiast geworden voor het trainen en het coachen van mensen. Martin is in staat om te achterhalen wat de kernkwaliteiten van mensen zijn en weet deze kwaliteiten in te zetten om tot een hoger resultaat te komen.

Ambitie

Het maakt mij enthousiast dat ik door de inzet van mijn trainingen anderen kan helpen om te groeien in hun rol. Doordat ik van laag tot hoog binnen internationale organisaties heb gewerkt, kan ik mij verplaatsen in commerciële mensen en begrijp ik wat hen beweegt. De combinatie van ons sterke concept en mijn persoonlijke ervaringen gebruik ik om mensen blijvend op een hoger niveau te laten presteren en organisaties te helpen in hun professionalisering.

Projecten