Mohamed Eddaoudi

Sales Improver

  088-7722345
  E-mail Mohamed
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Manager Business Center, Senior Marketing Manager, Account Manager, Client Manager, Client Executive, Account Director, Global Account Director, Industry Director, Global Sales Excellence Manager

Branche ervaring

ICT, IT, Telecom, Retail, Zakelijke dienstverlening, Industrie (voedsel en drank), Luchtvaart, Reisbranche, Uitzendbranche, Financiële dienstverlening (creditmanagement en incasso) en Non-profit organisaties.


mohamed-eddaoudi


Achtergrond

Mohamed is een breed ontwikkelde sales professional met uitstekende communicatieve vaardigheden en een lange staat van dienst op het gebied van sales, salesmanagement, account management en sales excellence binnen IT, Telecom en Creditmanagement. Hij heeft de meest complexe outsourcing deals gesloten en valt op door zijn strategische sales aanpak en uitstekende management vaardigheden. Mohamed heeft diverse sales excellence- en verbeterprojecten en programma’s op nationaal en internationaal niveau uitgevoerd. Hij is een motiverende en inspirerende professional met de onuitputtelijke passie om directieleden, (sales)management en organisaties te helpen een hoger commercieel resultaat te realiseren. Zijn klanten waarderen hem om zijn heldere aanpak en focus op resultaat. Relatie, vertrouwen en integriteit vormen de basis voor zijn coaching van (sales)management en manier van werken. Mohamed heeft commerciële economie gestudeerd aan de hogeschool van Utrecht en Bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit.

Ambitie

Mijn ambitie is om alles wat ik heb in te zetten om (sales)organisaties te optimaliseren met als doel een blijvend resultaatverbetering en tevreden klanten. Dit doe ik samen met mijn klanten aan de hand van een concreet en pragmatisch maatwerkplan. Blijvende resultaatverbetering hangt af van mensen, daarom ondersteun ik met de implementatie en borging zodat het voor elke manager en medewerker helder is hoe bij te dragen aan een hoger resultaat.

Projecten