Jeroen Verdam

Sales Improver

  088-7722341
  E-mail Jeroen
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Algemeen directeur, managing director, director marketing & sales

Branche ervaring

Productie, groothandel, elektrotechniek, transport & logistiek, health care, zakelijke dienstverlening, voedingsmiddelen, internationale retail en consultancy.


jeroen-verdam


Achtergrond

Jeroen is een gedreven veranderaar. Het avontuur zit hem in het bloed. Hij heeft werkervaring opgedaan op alle continenten, waarvan hij er op vier ook gewoond heeft. Behalve verschillende commerciële en operationele management posities heeft Jeroen 10 jaar ervaring als eindverantwoordelijke, waarbij hij twee keer een DGA opvolgde. Dat Jeroen meerdere keren door voormalige werkgevers teruggehaald is zegt veel over zijn resultaten en competenties. Als Sales Improver zet hij deze ervaring in om ook de resultaten voor zijn klanten verder te verbeteren.

Ambitie

Mijn passie is organisaties duurzaam laten groeien samen met enthousiaste mensen in een no-nonsense cultuur waar intelligente commerciële oplossingen gevraagd worden. Door deze oplossingen te vertalen naar praktische acties en hulpmiddelen wordt het voor elke medewerker duidelijk en concreet om bij te dragen aan het verbeteren van de verkoopresultaten.

Projecten