Jan van der Avoird

Sales (Management) Trainer

  088-7722308
  E-mail Jan
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Verkoper, Verkoopleider, Accountmanager, Commercieel Manager, Manager Sales en Operations

Branche ervaring

Productie, houtimport – bouw, klein huishoudelijk, groothandel industrieel, retail, DIY en tuinbranche, renewable energy


jan-van-der-avoird


Achtergrond

Jan heeft een lang trackrecord als het gaat om nationale en internationale Sales en Sales Management. Ook aan de “andere kant “ (inkoop), met name internationaal, heeft hij veel ervaring opgedaan. Deze combinatie, samen met verworven kennis, ervaring in uiteenlopende branches en het intensief werken met salesteams, maakt dat hij breed inzetbaar is. Daarnaast is hij een gedreven en enthousiast persoon die in staat is om op alle niveaus de juiste snaar te raken.

Ambitie

“Salesmenship starts when the customer says no”. Een slogan die altijd als rode draad door mijn commerciële carrière loopt. Sales is mensenwerk. Klanten zien, voelen en ruiken of iemand een “kunstje” doet of dat hij/zij met passie, kennis en kunde acteert. Mijn overtuiging is dat personen met bevlogenheid, oog voor de ander en natuurlijk kennis van zaken, gegarandeerd succesvol kunnen zijn. Mijn ervaring, overtuiging en passie voor het vak zet ik in om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, zowel individueel als in teamverband. Met onze handvatten laten we uw klanten “Yes” zeggen.

Projecten