Evert Ruiter

Sales Improver

  088-7722311
  E-mail Evert
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Accountmanager new business, Management Consultant, Salesmanager, Interimmanager, Aftersales directeur, Commercieel directeur, Vestiging directeur

Branche ervaring

Automotive, Financiële dienstverlening, Uitzendbranche, Bouw, Zakelijke dienstverlening, Groothandel en Productie


evert-ruiter


Achtergrond

Evert is altijd al gefascineerd door verkoop. Van het spel. Van de balans van luisteren en spreken en van de noodzakelijke nieuwsgierigheid. Hij houdt ervan om verantwoording te nemen, om te leveren en rendement te maken. En bovenal is hij gesprekspartner die doorvraagt en wil weten.

Evert heeft zijn sales- en managementervaring opgedaan bij een beursgenoteerd bedrijf, een startup en bij een familiebedrijf. Zowel in retail als b2b.

Daarnaast heeft hij als managementconsultant in uiteenlopende branches veranderingstrajecten verkocht en succesvol uitgevoerd.

Evert is zowel analytisch gedreven als helpend en prestatiegericht. Hij is open, zoekt structuur en gaat door tot het resultaat is bereikt. Evert staat voor wat hij zegt en is door opdrachtgevers en oud werkgevers teruggevraagd of aanbevolen.


Ambitie

Mensen trots laten zijn op sales. Sales is het mooiste vak áls je in de lead bent. Natuurlijk zijn salesmensen aardig, maar in de lead zijn is wat anders.

Leidend zijn in sales is betrouwbaar inzicht hebben in je conversie, in je prognose en in je winstbijdrage. Met elkaar dat niveau bereiken is goud waard en heerlijk om samen aan te werken.

Projecten