Dirk-Jan Vijfvinkel

Sales Improver

  088-7722316
  E-mail Dirk-Jan
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Productmanager, Sales manager, Marketing manager, Commercieel Directeur, Directeur, Head of Marketing & Sales

Branche ervaring

Internationale B2B, chemische producten, industriële/ medische gassen, industriële R&D, onderhoudstechniek, medische markten, voeding, farma en industriële productie.


dirk-jan-vijfvinkel


Achtergrond

Dirk-Jan is een internationale B2B professional met een sterke drive om commerciële prestaties van bedrijven, business units te verbeteren. Hij is er op gericht om dingen voor elkaar te krijgen. Weinig details zullen hem ontgaan. Dirk-Jan stuurt bij voorkeur planmatig aan en richt zich op meetbaar resultaat. Dirk-Jan heeft in zijn operationele sales- en marketingfuncties vele verbetertrajecten, nationaal en internationaal, tot een succes gebracht. Hij leidde verschillende business units als directeur en was verantwoordelijk voor strategische business planning. Dirk-Jan wordt sterk gewaardeerd door zijn vaardigheid verandering in gang te zetten, met de volle betrokkenheid van de relevante teams.

Ambitie

Ik wil graag organisaties en mensen helpen om de verbeterstappen in te zien en te realiseren. En een salesstrategie zo te formuleren, dat deze ook op operationeel niveau begrepen wordt, waardoor een ieder een bijdrage kan leveren aan de verbetering van het verkoopresultaat. Bij succes verdienen allen erkenning! Zo ontstaat ook de juiste spirit voor continue verbetering en groei.

Projecten