Succes op beurzen

Succes op beurzen

Succes op beurzen

Op beurzen staan is topsport. Het is een vergaarbak van potentiële klanten. Helaas lopen deze potentiële klanten te vaak zomaar voorbij, of wordt tijd besteed aan de verkeerde personen. In de training succes op beurzen ontwikkelt u de juiste methodiek om een korte professionele presentatie van uw bedrijf te geven.

Gedrag op de beurs

Door de krachtige en professionele presentatie zult u snel de maximale interesse krijgen van de beursbezoekers. Ook leren we u met weerstanden om te gaan. Natuurlijk leert u ook om uw producten of diensten op de juiste manier te demonstreren, gericht op de interesse van uw toehoorders. Als extra geven we interessante praktijktips over inrichting van de beursstand, materialen en gedrag op de beurs.

Waarom de training succes op beurzen?

Deze training biedt uitstekende vaardigheden voor iedereen die (regelmatig) op beurzen staat. Of u nu verkoopt op een beurs, of potentiële klanten probeert te interesseren voor een vervolgafspraak; na afloop van deze training haalt u meer succes uit een beursdeelname.

Te behandelen onderwerpen

  • Presentatievaardigheden
  • Productdemonstraties op beurzen
  • Vraag- en interviewtechnieken op de beurs
  • Weerstanden weerleggen
  • Pitching methodiek
  • Cases en praktijkoefeningen

Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoe de training succes op beurzen bij u in uw bedrijf zou passen? Bezoeken uw medewerkers, of uzelf, regelmatig beurzen, maar levert het nog niet genoeg op? Onze sales trainers vertellen u graag hoe u voor meer afspraken en uiteindelijk opdrachten kunt zorgen. Neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op