Sales Coaching

Sales Coaching

Sales Coaching

Op basis van een professioneel ontwikkelde stijl van persoonlijke coaching brengt onze dienst sales coaching salesmensen snel naar een hoger taakvolwassenheidsniveau.

Succesvolle salesprofessional

Mede op basis van een online assessment analyseren wij de persoonlijke vaardigheden van een salesman of -vrouw. Of er wordt gewerkt met leerdoelen die komen uit een gevolgde training. Op basis van een persoonlijke intake wordt een coachplan opgesteld. Dit coachplan is de basis om een verkoper verder te laten groeien als succesvolle salesprofessional.

Waarom deze dienst?

Een verkoopmedewerker krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding door een ervaren professional. Er is permanent contact mogelijk met de coach via telefoon, e-mail of skype. De persoonlijke groei in salesvaardigheden gaat veel sneller dankzij sales coaching.

Persoonlijk coachplan

Samen met uw sales coach worden ontwikkelingen en vorderingen gevolgd. De sales coach helpt in deze fase uw mensen om de aangereikte commerciële vaardigheden nóg beter in de praktijk toe te passen.

Blijvende verbetering

De sales coach begeleidt, werkt mee en haalt het beste in uw mensen naar boven. Tot zeker is dat de veranderingen die in gang zijn gezet ook blijvend tot verbetering leiden. Tot u concludeert dat u meer winst behaalt. Tijdens en na het traject is de evaluatie van uiterst belang.

Meer informatie

Wij helpen u graag bij het coachen van uw sales team. Bent u klaar voor meer omzetgroei en winstmaximalisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Sales Improvement Group.

Neem contact met ons op