ROI verkopen

ROI verkopen

ROI verkopen

De return on investment is een belangrijk gegeven tijdens de verkoop van een product of dienst. Zodra u dit goed en overzichtelijk voor uw gesprekspartner in kaart kunt brengen, verhoogt u de kans op succes. In deze training worden de nieuwste vaardigheden getraind op het gebied van return on investment verkopen. Daar waar argumenten geen doorslaggevende rol meer spelen zijn andere vaardigheden en methodieken nodig om uw gesprekspartner te overtuigen.

Praktijkgericht calculeren

De deelnemers leren praktijkgericht calculeren om de klant te overtuigen. Ook worden vaardigheden aangereikt om de meerwaarde van uw dienst of product in daadwerkelijk financieel voordeel voor de klant om te zetten. Daarnaast worden methodieken getraind om het beslissingstraject te verkorten. Hierdoor wordt de salescyclus in de praktijk sterk verkort.

Waarom de training return on investment verkopen?

Na het volgen van deze training is iedere professional in sales in staat om te verkopen op basis van opbrengsten in plaats van kosten.

Te behandelen onderwerpen

De training return on investment verkopen bestaat uit meerdere dagdelen waarin de volgende onderwerpen uitvoerig behandeld worden:

  • Verdiepen van onderwerpen eerdere trainingen
  • Verkopen van de opbrengst van uw argumenten
  • Commercieel calculeren
  • Uitstel van beslissingen voorkomen
  • Cases en praktijksimulaties afgestemd op uw organisatie en situatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe de training return on investment verkopen binnen uw bedrijf zou passen? Onze sales trainers kunnen u duidelijk uitleggen hoe u door middel van deze training het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Neem contact met ons op