Psychologisch afsluiten

Psychologisch afsluiten

Psychologisch afsluiten

In deze training komen twee zeer belangrijke psychologische facetten aan bod die te maken hebben met de afsluitfase van een verkoopgesprek. Een belangrijk deel wordt gebruikt om de deelnemers te leren hoe zij om dienen te gaan met gesprekken waar de klant niet wil of kan beslissen. Hoe legt een verkoper dan een morele claim in een gesprek? Een ander deel van deze training is gericht op het voorkomen van uitstel van beslissingen. Hier draait het om de vraag hoe een gesprek door de weerstand van een klant heen, toch in een opdracht kan worden omgezet.

Waarom de training verkoopgesprek afsluiten?

Na deze training is een verkoper in staat om meer invloed uit te oefenen op mogelijke uitstel van beslissingen. Hierdoor ontstaat meer grip op de afsluitfase van een verkoopgesprek. Op deze manier houdt u meer zelf de regie in handen, in plaats van dat u moet afwachten op een reactie van de prospect.

Te behandelen onderwerpen

De training verkoopgesprek psychologisch afsluiten bespaart u veel tijd in het verkoopproces. De training bestaat uit meerdere dagdelen waarin de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Verdiepen van onderwerpen eerdere trainingen
  • Morele claims leggen
  • Uitstel van beslissingen voorkomen
  • Omgang met beslissers en beïnvloeders
  • Cases en praktijksimulaties afgestemd op uw specifieke situatie en organisatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe de training verkoopgesprek psychologisch afsluiten een meerwaarde zou kunnen zijn voor uw organisatie? Onze sales trainers kunnen u duidelijk uitleggen hoe u middels deze training het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt. Neem bij vragen over het verkoopgesprek vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op