4-dimensionaal verkopen

4-dimensionaal verkopen

Training 4-Dimensionaal verkopen

De hoogwaardige training 4-dimensionaal verkopen leert emoties te benoemen tussen verkoper en gesprekspartner. Tijdens een verkoopproces hebben we met mensen te maken. Een mens is voor een groot deel emotioneel. Dit emotionele deel wordt beschermd door een aantal lagen. Hoe dien je nu als verkoper om te gaan met de diverse niveaus van deze lagen? Welke non-verbale gedragingen komen voort uit deze emoties en hoe kunt u hier als professioneel verkoper mee omgaan?

Emoties benoemen

Na deze training lukt het u om antwoord te geven op bovenstaande vragen. U bent in staat om emoties te benoemen tussen u en uw gesprekspartner. U herkent waar de pijnpunten liggen en u heeft het vermogen om negatieve wendingen in gesprekken om te buigen in positieve. Vaak is een positieve uitkomst van een (verkoop)gesprek het gevolg van een goede interactie op intermenselijke zaken.

Waarom de training 4-Dimensionaal verkopen?

Door de training krijgt u meer grip in lastige gesprekssituaties, waardoor de kans op succesvol verkopen aanzienlijk toeneemt. Een belangrijke voorwaarde voor het succes van uw organisatie. Door deze 4-dimensionale verkoopaanpak bent u zelfverzekerder en optimaliseert u uw verkoopresultaten. Uw verkoopprestaties zullen aanzienlijk toenemen. Pure winst voor uzelf en voor de onderneming.

Onderwerpen tijdens de 4-Dimensionale verkooptraining

De verkooptraining 4-dimensionaal verkopen beslaat meerdere dagdelen en de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Verdiepen van onderwerpen eerdere trainingen
  • Non-verbale communicatie III
  • Omgaan met emoties in verkoopgesprekken
  • 4-dimensionaal verkopen
  • Cases en praktijksimulaties afgestemd op uw specifieke situatie en organisatie

Verkoopresultaat verhogen

Meer informatie over hoe de training 4-dimensionaal verkopen in uw bedrijf past? Onze sales trainers leggen u tijdens deze training uit hoe u het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Neem contact met ons op