Competentie analyse

Competentie analyse

Competentie analyse

De Competentie Analyse is een online testinstrument waarmee op eenvoudige wijze competenties van mensen in de sales worden gemeten. Op basis van gerenommeerd psychologisch onderzoek en een exclusieve set psychologische testen wordt een screening afgenomen.

Persoonlijkheidskenmerken

Door de Competentie Analyse kunnen wij u beeld geven van iemands persoonlijkheidskenmerken. Dit betekent dat u een beeld krijgt van de competenties waar iemand goed in is (of goed zou kunnen worden) en van de competenties waar iemand minder goed in is. Een bepaalde persoonlijkheid kan voor één functie ideaal zijn, terwijl deze voor een andere functie minder geschikt is.

Competentie Analyse op maat

De Competentie Analyse is op maat aan te bieden voor elke opdrachtgever en elke salesfunctie afzonderlijk. De beschikbare competentielijst bestrijkt vele werkgebieden van LBO, MBO tot HBO of WO niveau.

De vragenlijsten

De vragenlijsten van de Competentie Analyse zijn wetenschappelijk getoetst en geaccepteerd. De uitkomst geeft objectieve informatie over intellectuele, persoonlijke, interpersoonlijke en leidinggevende kwaliteiten. Deze zijn te gebruiken bij werving, loopbaanontwikkeling, coaching en training.

Testen online invullen

De Competentie Analyse kan worden gemaakt vanaf iedere PC met internet. De te testen kandidaat vult de tests dus in op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt. Heeft u nog vragen over de Competentie Analyse. neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op