Jeroen Santema

Sales (Management) Trainer

  088-7722340
  E-mail Jeroen
  LinkedIn


Eerdere beroepen

Verkoper Buitendienst, Accountmanager, Projectmanager, Field Salesmanager, Key-Accountmanager, Verkoopleider

Branche ervaring

Horeca, Groenvoorziening, Tuinbranche, Tabak/zoetwaren, Fast Moving Consumer Goods, Groothandel, Handels- en Productiebedrijven, Petfood


jeroen-santema


Achtergrond

Jeroen is een zeer veelzijdige en ambitieuze salesman. Door zijn jarenlange ervaring in sales is hij in staat om écht iets te betekenen voor een verkooporganisatie. Hij is onder aan de ladder begonnen en heeft alle lagen binnen sales doorlopen. Door zijn persoonlijkheid en zijn ervaring in verschillende branches is Jeroen in staat zich snel en doelmatig aan te sluiten op het niveau en de wensen van zijn klanten. Door zijn klanten wordt hij in het bijzonder gewaardeerd om zijn eerlijkheid, positieve insteek en praktische doelgerichte aanpak.

Ambitie

Ik wil graag commerciële mensen door training en coaching op een hoger niveau laten functioneren. Hierdoor zullen de individuele personen en daarmee ook de organisatie als geheel beter gaan presteren en renderen. Door mijn eigen ervaring te combineren met maatwerktrainingen en praktijkoefeningen, maak ik daadwerkelijk een blijvend verschil op het gebied van de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

Projecten