CRM / VIS Advies

CRM / VIS Advies

CRM / VIS Advies

Voor het optimaal benutten van de verkoopcapaciteit binnen uw organisatie is een goed functionerend Verkoop Informatie Systeem cruciaal. Helaas beperken veel systemen de verkopers, of bieden ze onvoldoende salesmanagementinformatie. Deze situatie kunt u voorkomen of oplossen.

Bestaande systeem aanpassen

Sales Improvement Group laat met CRM/VIS Advies zien hoe uw bestaande systeem kan worden aangepast. En wij geven advies welk systeem voor uw organisatie het verkoopresultaat positief zal beïnvloeden.

Modern Pipelinemanagement

U kunt uw CRM-systeem of Verkoop Informatie Systeem up-to-date brengen en u kunt modern Pipelinemanagement gaan invoeren. Na het uitvoeren van onze dienst CRM/VIS Advies bent u beter in staat om uw verkoopteam op basis van beschikbare informatie aan te sturen.

Verkoop informatie systemen

Door de vele analyses die wij gemaakt hebben en de praktijkervaringen met uiteenlopende verkoop informatie systemen, zijn wij in staat u gericht op de hoogte te brengen van de mogelijkheden en onmogelijkheden van het juiste verkoop informatie systeem.

Improve Your Sales

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Onze Sales Improvers leggen u graag uit hoe deze dienst het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt. Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op