Account Management Ontwikkeling

Account Management Ontwikkeling

Account Management Ontwikkeling

Optimale beheersing van accountmanagement vaardigheden is essentieel voor accountmanagement. Echter, begint dit wel met een doordachte accountmanagement methodiek en de juiste organisatiestructuur. Het doel van accountmanagement is het tot stand brengen van een winstgevende duurzame relatie met afnemers. Sales Improvement Group is hierin uw ideale partner.

Implementeerbare accountmanagement structuur

In zakelijke relaties komt het steeds vaker voor dat er, naast eisen over de prijs en de kwaliteit bij afnemers, steeds meer vraag is naar een intensievere samenwerking op het gebied van marketing, en product- en dienstontwikkeling. Sales Improvement Group ontwikkelde hiervoor een heldere en direct implementeerbare accountmanagement structuur voor strategisch accountmanagement, key accountmanagement en accountmanagement.

Waarom de dienst accountmanagement?

Aan de hand van deze dienst kunt u uw salesorganisatie optimaliseren voor professioneel accountmanagement. Uw accountmanagers zijn doelgerichter met taken bezig en hierdoor gemotiveerder. Het rendement van de accountmanagement inspanningen zal door middel van een efficiëntere werkwijze hoger komen te liggen.

Accountmanagement ontwikkeling

Optimale beheersing van accountmanagement vaardigheden is essentieel voor goed accountmanagement. Echter, begint dit wel met een doordachte accountmanagement methodiek en de juiste organisatiestructuur.

Direct implementeerbare accountmanagement methodiek

Sales Improvement Group ontwikkelt daarvoor samen met u heldere en direct implementeerbare accountmanagement methodiek. Om accountmanagement blijvend succesvol toe te passen, leren we uw mensen, indien nodig, de essentiële vaardigheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over professioneel accountmanagement binnen uw bedrijf? Onze Sales Improvers leggen u graag uit hoe deze dienst het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Neem contact met ons op