Pipeline management

Producten

Pipeline management

Weg met de tijdrovende bezoekverslagen en invuloefeningen voor pipeline management!

Als verkoper buitendienst wil je knallen. Scoren. Verkopen. Best irritant dat je na elk klantbezoek een bezoekverslag moet maken en de pipeline moet vullen, want weg is je verkoopflow. Maar ja, deze verslagen zijn onmisbaar voor verkoopmanagers en directies. Zij hebben namelijk betrouwbare, actuele informatie nodig om te kunnen sturen.

Slimmer in Sales

Herken je dit dilemma als verkoper, verkoopmanager of MT-lid? Maak dan gebruik van onze betaalbare app die verkopers helpt om razendsnel een bezoekverslag te maken: binnen twee minuten. TWEE minuten! Jij blijft lekker in je flow, en bedenk ook eens hoeveel kostbare verkooptijd jou dat oplevert.

Van bezoekverslag naar pipeline management, cijfers en statistieken

De app maakt het ook gemakkelijk voor verkoopmanagers en managementteams. Alle cijfers en statistieken die je nodig hebt om voorspelbaarheid te vergroten, aan te sturen, bij te sturen en te coachen is snel en overzichtelijk beschikbaar. Van informatie over bezoeken, verkochte diensten, marges en omzetten, tot top-10-klanten, nieuwe klanten, nieuwe aanvragen en besproken producten. Wat jij maar wilt weten.

Meerkeuzevragen

Weg met het intikken van ellenlange bezoekverslagen! Sterker nog, de verkoper hoeft helemáál geen teksten meer te typen. Hij krijgt slechts een aantal meerkeuzevragen. Kiezen en klaar! De meerkeuzevragen worden helemaal op maat gemaakt. Met ons online platform en de app kun je deze vragen zelf eenvoudig wijzigen en zodoende up to date houden. Ook kun je kiezen uit diverse soorten meerkeuzevragen zoals aanvinkvragen, swipe-vragen, het invoeren van een datum en ga zo maar door.

Sellview

Probeer de SELLVIEW app twee maanden gratis!

Wil jij als verkoper buitendienst razendsnel een goed bezoekverslag maken? En wil je als verkoopmanager en managementteam beschikken over relevante salescijfers en -statistieken? Dan is onze app een slimme keuze. Informeer naar de mogelijkheden en probeer de SELLVIEW app twee maanden gratis!

Probeer Sell View 2 maanden gratis!

Welke vraag heb je?

Hoe werf ik nieuwe klanten? Waar bevindt zich de potentiële doelgroep voor mijn product of dienst? Wat is mijn plan van aanpak hiervoor? Als je jouw gegevens hier achterlaat, dan nemen we contact met je op en beslis je zelf of je een volgende stap wilt zetten.

Meer informatie

Jeff
088-7722300
E-mail Sales Improvement Group