Verkopen voor Sales Professionals

Het succes van een organisatie hangt vaak voor een groot deel af van goede sales. Het is dan ook van belang om over goede salesmedewerkers, accountmanagers en commerciële binnendienst & buitendienst medewerkers te beschikken. Als Sales manager wilt u altijd uw verkoopresultaat verbeteren en het beste uit uw sales medewerkers halen. Sales Improvement Group helpt hier graag bij. Wij verbeteren de commerciële vaardigheden van uw Sales medewerkers via onze training ‘verkopen voor Sales Professionals’. In deze Sales Training wordt ingegaan op alle facetten van het verkoopgesprek.

Inhoud van de training

De Sales training geeft de deelnemer inzicht in het doen en laten van de verschillende typen klanten. De verkooptraining behandelt hoe je op de juiste manier met deze verschillende typen klanten om kan gaan. Dankzij de interview technieken leert een sales medewerker snel op één lijn te komen met een (potentiële) opdrachtgever. En welke behoeften deze heeft. Daarnaast leert een professionele salesman of -vrouw om te gaan met weerstanden in een verkoopgesprek. Evenals hoe het gesprek bekwaam te beginnen en af te sluiten. Ook is presenteren en overtuigen een belangrijk onderdeel van deze training. Uiteraard worden ook de non-verbale gedragingen van klanten behandeld.

Onderwerpen training

De Training Verkopen voor Sales Professionals bestaat uit meerdere dagdelen en behandelt de volgende onderwerpen:

  • Communicatie
  • De klant als mens
  • Weerstanden weerleggen
  • Interviewtechnieken
  • Non-verbale communicatie
  • Pitching Methodiek
  • Overtuigingsmethodieken / Presenteren
  • Afsluittechnieken
  • Cases en praktijksimulaties

Voor wie is deze training bedoeld?

Sales Improvement Group helpt professionele Sales managers, commerciële managers en leiders van een verkoopafdeling bij het professionaliseren van hun verkoopafdeling. De training is dan ook gericht op het verbeteren van de kennis en vaardigheden van sales medewerkers.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoe de training Verkopen voor Sales professionals in uw bedrijf zou passen? Een Sales Trainer legt u graag helder uit hoe u met deze training het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Terug naar overzicht Sales Trainingen

Deel