Training Verkopen aan Prijskopers

Hoe kun je rekening houden met een inkoper in jouw verkoopproces? Hoe krijgen uw medewerkers een beeld van de inkoper en weten ze wat belangrijk voor de inkoper is in zijn beslissingsproces? In de sales training Verkopen aan Prijskopers leren uw sales medewerkers om te gaan met inkopers tijdens hun verkoopproces. Ze vergaren praktische kennis wat betreft het inspelen op inkopers tijdens het verkoopproces en leren hoe ze een inkoper kunnen begrijpen.

Inhoud van de training Verkopen aan Prijskopers

Tijdens de training Verkopen aan Prijskopers staat de lastige inkoper centraal. De klant die alleen maar over de prijs blijft doorgaan en probeert zo goedkoop mogelijk in te kopen. We leren de deelnemers hoe zij met een dergelijke contactpersoon kunnen omgaan. En hoe zij zichzelf dienen te presenteren. Welke onderwerpen zijn er belangrijk bij deze inkoper? In deze verkooptraining leren we daarnaast hoe de deelnemer met zware weerstanden kan omgaan en deze ombuigt in kansen. De deelnemer leert gestructureerd een gesprek te voeren en succesvol af te ronden. Ook verdiept Sales Improvement Group de non-verbale communicatie tijdens deze training.

Onderwerpen training

De Training Verkopen aan Prijskopers bestaat uit meerdere dagdelen en behandelt de volgende onderwerpen:

  • De prijs verkopen
  • Hoe in te leven in de wereld van een inkoper
  • Succesvol een gesprek voeren met een inkoper
  • Zware weerstanden ombuigen in kansen
  • Cases en praktijkoefeningen specifiek afgestemd op uw organisatie en situatie
  • Verdiepen van onderwerpen eerdere trainingen

Voor wie is deze training bedoeld?

Sales Improvement Group helpt professionele sales managers, commerciƫle managers en leiders van een verkoopafdeling bij het professionaliseren van hun verkoopafdeling. De training Verkopen aan Prijskopers is gericht op het verbeteren van het inlevingsvermogen van uw sales medewerkers en het rekening houden met inkopers in hun verkoopproces. De training is dan ook geschikt voor allerlei commerciƫle medewerkers, zoals sales medewerkers, account managers, binnendienst medewerkers en buitendienst medewerkers.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoe de training Verkopen aan Prijskoperse in uw bedrijf zou passen? Een Sales Trainer legt u graag helder uit hoe u met deze training het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Terug naar overzicht Sales Trainingen

Deel