Verkooptraining door professionals

Onze complete verkooptraining is ontwikkeld vanuit de praktijk en wordt gegeven door bewezen professionals. De verkooptraining richt zich op de hedendaagse markt met professionele technieken die direct zijn toe te passen. Dus niet theoretisch, maar echt te gebruiken! De wijze van trainen door de sales trainers van Sales Improvement Group is gebaseerd op behaviour modelling. Moderne gesprekstechnieken worden in een verkooptraining op individueel niveau aangepast aan iedere deelnemer.

Salesmanagement vaardigheden

Ook de salesmanagement training is een praktijkgerichte opleiding met grote aandacht voor de salesvaardigheden. Tijdens de verkooptrainingen komen de belangrijkste taken van een sales manager aan de orde. Gedurende het traject, dus tussen de verkooptrainingen door, is er ruime gelegenheid om de geleerde verkoopvaardigheden en methodieken in de praktijk toe te passen.

Verkooptraining voor Sales Professionals

Tijdens de verkooptraining Verkopen voor Sales Professionals staat het doen en laten van de verschillende typen klanten centraal. Hoe gaat een verkoper op de juiste manier met deze typen om? Dankzij de interviewtechnieken leert een verkoper hoe hij snel op één lijn komt met een (potentiële) opdrachtgever. En welke behoeften deze heeft. Daarnaast traint een verkooptrainer de professional hoe om te gaan met weerstanden in een commercieel gesprek. En hoe het gesprek professioneel te beginnen en af te sluiten. Het presenteren en overtuigen is ook een belangrijk onderdeel van deze verkooptraining. En niet onbelangrijk, de verkoper leert de essentiële non-verbale gedragingen van klanten.

Na het Plan van Aanpak volgen de Acties met onze maatwerk Sales Trainingen. De rollenspelen en cases komen direct uit uw eigen praktijk. Het programma is modulair opgebouwd, zo worden alleen dié onderwerpen aangeboden die ook echt nodig zijn.

De werkwijze van de verkooptrainingen

Het SPACE Concept® is een gestructureerde werkwijze om de vaardigheden van uw commerciële mensen te veranderen.

Neem contact op

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel