Telefonische Acquisitie

Succesvolle telefonische acquisitie is nog niet zo makkelijk. Je kunt namelijk geen gebruik maken van non-verbale sterke punten. Wilt u de telefonische verkoopvaardigheden van uw sales medewerkers verbeteren? Sales Improvement Group helpt u hier graag bij. Met de verkooptraining ‘Telefonische Acquisitie’ verbeteren de deelnemers hun persoonlijke acquisitie. Ze verbeteren hun commerciële vaardigheden in telefoongesprekken met (potentiële) klanten via deze training en dit zorgt ervoor dat uw verkoopresultaten ook verbeteren. De kennis die ze verkrijgen in deze Sales training kunnen ze direct toepassen en geeft daarnaast extra uitdaging in hun dagelijkse werkzaamheden.

Inhoud van de training telefonische acquisitie

De sales training Telefonische Acquisitie is gericht op het verbeteren van commerciële vaardigheden met betrekking tot telefonische acquisitie. Voor de standaard afhouders en smoezen (in bespreking, geen tijd, etc.) zijn er specifieke oplossingen voor het succesvol uitvoeren van acquisitie. Deelnemers kunnen eigen voorbeelden van "lastige klanten" in brengen en deze op uitdagende wijze oefenen. Onze ervaring: na deze training vindt iedere verkoper telefonisch afspraken maken leuk.De training telefonische acquisitie is specifiek afgestemd op uw organisatie en daarom met de juiste uitdagingen. Er is dus direct toetsing in de praktijk.

Onderwerpen training

De Training Telefonische Acquisitie bestaat uit meerdere dagdelen en behandelt de volgende onderwerpen:

  • Het professioneel openen van een acquisitiegesprek
  • Het omzeilen secretaresses en telefonistes
  • Het pareren van weerstanden, afhouders en smoezen
  • Er worden cases en praktijkoefeningen behandeld

Voor wie is deze training bedoeld?

Sales Improvement Group helpt professionele sales managers, commerciële managers en leiders van een verkoopafdeling bij het professionaliseren van hun verkoopafdeling. Deze telefonische acquisitie training is gericht op het verbeteren van de telefonische verkoopvaardigheden van uw sales medewerkers. De training is dan ook geschikt voor allerlei commerciële medewerkers, zoals sales medewerkers, account managers binnendienst medewerkers en buitendienst medewerkers.

Terug naar overzicht Sales Trainingen

Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoe de training Telefonische Acquisitie in uw bedrijf zou passen? Een Sales Trainer legt u graag helder uit hoe u met deze training het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Deel