Succesvol Acquireren met LinkedIn

Over het acquireren met LinkedIn zijn al veel blogs, artikelen en whitepapers geschreven. Deze tips hebben tot doel om salesmensen nog beter te laten werken met LinkedIn. De laatste stap bij deze tips of adviezen is meestal het “contact leggen”. En laat dit nu juist voor veel salesmensen een groot obstakel vormen. Sales Improvement Group heeft daarom een nieuwe training ontwikkeld die tot doel heeft om deze ‘laatste stap’, het leggen van contact eenvoudiger en leuker te maken.

Inhoud van de training

Het doel van deze training is om de deelnemers bewust te maken van de omvang van zijn/haar LinkedIn netwerk en het effectief leren inzetten hiervan ten behoeve van de eigen acquisitie. Het maken van afspraken is een vak apart binnen de hedendaagse sales. Voor afhouders en smoezen worden specifieke oplossingen geboden. Na het volgen van deze training vindt iedere verkoper afspraken maken met gebruik van LinkedIn ook leuk en nuttig.

Onderwerpen training

De training Succesvol Acquireren met LinkedIn is een eendaagse training die gevolgd kan worden nadat de training Telefonische Acquisite is gevolgd en behandelt de volgende onderwerpen:

  • LinkedIn als tool
  • Personal Pitch LinkedIn
  • Afspraken maken is leuk van koud tot warm
  • Pareren van contactweerstanden
  • Cases en praktijkoefeningen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training biedt uitstekende hulpmiddelen voor iedere professional in sales die graag meer afspraken wil leren maken met behulp van het netwerk van LinkedIn. Van beginner tot gevorderde. De aangereikte handvatten zijn op de dagelijkse praktijk afgestemd. Door de positief confronterende en opbouwende manier van trainen, zijn de aangereikte technieken direct bruikbaar na afloop van de training.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over hoe de training Succesvol Acquireren met LinkedIn in uw bedrijf zou passen? Een Sales Trainer legt u graag helder uit hoe u met deze training het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Neem contact op

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel