Management training

Regelmatige management training is onmisbaar voor iedere organisatie. Het professioneel managen of leiden van een salesteam is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Alle mensen in een salesteam zijn anders. Sales Improvement Group heeft een traject aan (Sales) Management Training ontwikkeld, dat inspeelt op deze ontwikkeling. Tijdens een sales management training van Sales Improvement Group komen de belangrijkste taken van het sales management aan de orde. Onze sales management trainingen zijn zeer compleet en ontwikkeld vanuit de praktijk. Tussen de management trainingen is er optimale ruimte om de geleerde vaardigheden en methodieken in de praktijk toe te passen.

Aanbod management trainingen

Sales Improvement Group maakt alle sales management trainingen op maat. Dit doen wij door voorafgaand aan ieder trainingstraject een Sales Training Analyse uit te voeren. Mede dankzij deze Sales Training Analyse wordt iedere training afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw management. De aangereikte handvatten uit onze management training zijn hierdoor direct in de praktijk toe te passen.

Sales management training

De sales management training is bedoeld voor salesmanagers die hun managementvaardigheden willen verbeteren. De sales management training vindt plaats met een interval van ca. drie maanden tussen de trainingen. Hierdoor is er ruimte om de toegepaste vaardigheden in de vervolgtraining te bespreken, te verdiepen en te verzwaren.

Account management training

In de account management training worden de inzichten en vaardigheden getraind die noodzakelijk zijn om het rendement te maximaliseren. De deelnemers leren gesprekken te voeren met verschillende functionarissen om te komen tot strategisch partnerschap met de klant. De markt beweegt volop. Zo zijn er verschillende vormen en niveaus van account management ontstaan: Strategisch Account Management, Key Account Management en Account Management. Sales Improvement Group is in staat om al deze account management trainingen te verzorgen.

Neem contact op

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel