Sales Training

Wilt u uw marges vergroten of uw verkoopafdeling professionaliseren met Sales Training? Sales Improvement Group geeft speciale verkooptrainingen om de prestaties van uw salesteam te verbeteren. Onze Sales Trainers zijn specialisten in verkoopresultaat en verzorgen sales training analyses, sales management trainingen en verkoop trainingen die uw verkoopactiviteiten substantieel verbeteren.

Sales Trainer

De Sales Trainer is een commerciële topper, iemand die veel kennis en ervaring heeft. Hij weet dit op een goede manier over te brengen en weet zich in te leven in de organisatie waar hij de training geeft. Sales Trainers zijn praktijkmensen die alle salestechnieken kennen bij onder andere acquireren, presenteren, overtuigen, onderhandelen en afsluiten. Ze zijn resultaat- en mensgericht. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze Sales Trainers.

Praktijkgerichte verkooptrainingen op individueel niveau

De verkooptrainingen van Sales Improvement Group richten zich op de hedendaagse markt met professionele verkooptechnieken. Deze past de verkoper direct toe: dus niet theoretisch, maar echt gericht op die specifieke markt van de deelnemers! Onze Sales Trainers maken tijdens de salestrainingen gebruik van behaviour modelling. Dit houdt in dat moderne gesprekstechnieken in een training op individueel niveau worden aangepast aan iedere deelnemer. We gaan vooral aan de slag met de praktijk. We doen oefeningen waarbij iedereen veel aan de beurt komt. Hierdoor kunnen we echt werken aan de individuele ontwikkeling binnen de eigen praktijksituatie.

Onze trainingen

Space Concept®

Sales Trainers werken volgens het SPACE Concept®. Dit concept bestaat uit vijf fasen:

  • Sales Training Analyse
  • Plan van Aanpak
  • Acties (trainingen)
  • Coaching
  • Evaluatie
We starten de Sales Training Analyse met de vraag ‘Op welke wijze wilt u het verkoopresultaat verhogen van uw salesteam?’ In deze fase bepalen we het huidige niveau en het gewenste niveau van uw mensen. Tevens bepalen we welk niveau van verkooptraining voor uw mensen het meeste op zal leveren.

Vervolgens selecteren we de op uw dagelijkse praktijk afgestemde onderwerpen en presenteren die in een Plan van Aanpak. In de volgende fase, Acties (trainingen), volgen de gesprekstechnieken in een sales training, accountmanagement- of salesmanagement training afgestemd op het niveau van uw mensen.

Uitgangspunt van Coaching is dat de gedragsveranderingen die in de training in gang zijn gezet in de praktijk blijvend zijn. Uiteindelijk bepalen we samen met u tijdens de Evaluatie hoeveel verkoopresultaat SPACE Training u heeft opgeleverd.Wij helpen u graag bij het verbeteren van de resultaten van uw verkoopactiviteiten. Bent u klaar voor meer omzetgroei en een professioneel salesteam? Of wilt u een account management training? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Sales Improvement Group.

Neem contact op

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel