Verkoop Informatie Systeem Advies

Voor het optimaal benutten van verkoopcapaciteit binnen uw organisatie is een goed functionerend verkoop informatie systeem cruciaal. Helaas beperken veel systemen de verkopers. Of biedt het onvoldoende salesmanagement informatie. Deze situatie kunt u voorkomen of oplossen. Sales Improvement Group laat met Verkoop Informatie Systeem Advies zien hoe uw bestaande systeem kan worden aangepast. En wij geven advies welk systeem voor uw organisatie het verkoopresultaat positief beïnvloedt.

Sales Improvement Group helpt ondernemingen met het opzetten van een Sales Pipeline model, waardoor er actuele informatie voorhanden is over de prestaties van het salesteam. Een Sales Dashboard blijkt vaak een zeer nuttige tool voor de coaching van het team.

Door de vele analyses die wij maakten en de praktijkervaringen met uiteenlopende verkoop informatie systemen, zijn wij in staat u gericht op de hoogte te brengen van de mogelijkheden en onmogelijkheden van het juiste verkoop informatie systeem.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een Verkoop Informatie Systeem Advies bij uw bedrijf? Onze Sales Improvers leggen u graag uit hoe deze dienst het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Terug naar overzicht Sales Improvement

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel