Sales Personeel Selectie

Goede sales mensen zijn lastig te vinden. De zoektocht vraagt een behoorlijke investering in tijd en geld. Het plaatsen van de juiste advertentie en de keuze van de media is uitermate tijdrovend. En dan moeten de vele gesprekken om de geschikte medewerker(s) te vinden nog volgen. En uiteindelijk wordt u wellicht ook nog teleurgesteld in de prestaties van de sollicitant die u werft.

Selectieproces personeel

Met Sales Personeel Selectie kan Sales Improvement Group voor u de selectieprocedure professionaliseren, versnellen of uitvoeren. Wij verzorgen de gehele of een deel van de selectieprocedure voor u. Door onze kennis van sales personeel en ruime selectie ervaring kiezen wij voor u de juiste mensen. De voordelen zijn tweeledig: u bespaart tijd en u heeft een hogere slaagkans. Daarnaast zijn we u ook behulpzaam bij de succesvolle ontwikkeling van nieuw Sales Personeel door middel van Sales Coaching of Sales Management Coaching.

Wilt u meer informatie over Sales Personeel Selectie binnen uw bedrijf? Onze Sales Improvers leggen u graag uit hoe deze dienst het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Terug naar overzicht Sales Improvement

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel