Sales Cultuur

Een goede sales cultuur binnen uw bedrijf ontstaat niet vanzelf. Het zijn de ongeschreven regels en wetten van het gedrag en de houding van uw verkoopmedewerkers. Mensen die met zelfvertrouwen en plezier binnen uw bedrijf aan het werk zijn en genieten van succes. Alleen maar vooral samen met een team. Hier dient dus op een goede manier leiding aan gegeven te worden en de juiste randvoorwaarden dienen aanwezig te zijn. Zaken als een heldere communicatie van de missie, visie en strategie van uw bedrijf. Een bonus-en beloningstructuur die past bij de doelstellingen. Een belangrijke rol is dus weggelegd voor de leider van zo’n team.

Tijdelijke ondersteuning van een Sales Improver

Naast Sales management hebben wij ook op het gebied van commercieel verandermanagement specialisten in huis. Een Sales Improver vult de werkzaamheden professioneel in. Op fulltime of parttime basis. Uw sales afdeling heeft hierdoor tijdelijk een specialist in verkoopresultaat met ruime ervaring voor de situatie die u wilt verbeteren.

Wilt u meer informatie over Co-Management binnen uw bedrijf? Onze Sales Improvers leggen u graag uit hoe deze dienst het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Neem contact op

Wilt u weten hoe u ook uw bedrijf kunt omvormen tot een organisatie met een professionele sales cultuur? Een Sales Improver legt u graag uit hoe u meer rendement uit uw salesorganisatie kunt halen.

Neem contact op

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel