Co-Management

U kunt met uw organisatie in een situatie terecht komen waarbij (tijdelijke) ondersteuning door een externe salesmanager of commercieel directeur noodzakelijk is. Vanuit het oogpunt van herstructurering, herpositionering of uitbreiding. Maar ook omdat u gedurende een periode een expertise in uw organisatie nodig heeft die u niet in huis heeft.

Voor deze en vele andere situaties heeft Sales Improvement Group de dienst Co-Management. Wij zorgen voor een ervaren salesmanager of commercieel directeur die bij u (parttime) de juiste resultaten realiseert. De keuze van de salesmanager wordt in overleg met u bepaald. Hierbij zijn ervaring, doel van de opdracht en de gewenste periode belangrijke criteria.

Tijdelijke ondersteuning van een Sales Improver

Naast Sales management hebben wij ook op het gebied van commercieel verandermanagement specialisten in huis. Een Sales Improver vult de werkzaamheden professioneel in. Op fulltime of parttime basis. Uw sales afdeling heeft hierdoor tijdelijk een specialist in verkoopresultaat met ruime ervaring voor de situatie die u wilt verbeteren.

Wilt u meer informatie over Co-Management binnen uw bedrijf? Onze Sales Improvers leggen u graag uit hoe deze dienst het verkoopresultaat van uw organisatie verhoogt.

Terug naar overzicht Sales Improvement

Sales Improvement

  • Professionaliseer uw verkoopafdeling
  • Realiseer omzetgroei
  • Meer marge op uw verkoop
  • Herpositionering in de markt


Neem contact met ons op

Lees ook een van onze Whitepapers

Cruciale factoren in een Sales veranderingstraject
Succesvol CRM gebruik
Maximaliseer de verkoopwaarde van uw bedrijf
Perfecte coaching in 5 stappen
Welk bonus- en beloningssysteem motiveert?
Welk trainingsbureau maakt mijn verkopers beter?

Deel